Cziráky Tamás

Beosztás: 
edző - labdarúgás szakosztály
Bemutatkozás: 

Kedves Látogató!

Cziráky Tamás vagyok, a Dömsödi utánpótlás Sportegyesület edzője, a Dömsödi SE felnőttcsapatának játékosa. Három éves korom óta élek a labda büvőletében.

Gyermekként volt szerencsém az összes labdajátékot kipróbálni, mivel az általános iskolai éveimet az ajkai Kossuth Lajos általános iskola Sport tagozatán töltöttem. Kiváló tanároktól, edzőktől tanultam, és remek csapatok tagja lehettem. A játék, a sport úgy gondolom mindenre megtanít amire felnőttként a nagyvilágban szükségünk lesz.  Megtanít győzni, csapatban dolgozni, elfogadni és tisztelni egymást, megtanuljuk kezelni a kudarcokat, továbblépni, küzdeni, fejlődni.

Ép testben ép lélek, ahogyan a mondás tartja. A rendszeres testmozgás a testi-lelki egészségünk kulcsa. Jómagam leírhatatlanul sokat köszönhetek a labdarúgásnak, a célom pedig, hogy a következő generációknak segíthessek egészségesen élni, megismerni, megszeretni és örömmel játszani ezt a remek sportot.  Emiatt döntöttem úgy, hogy aktív pályafutásom vége felé haladva az edzőséget választom hivatásomnak.