Dömsödi Utánpótlás Sportegyesület Jótékonysági Bál 2018

Dömsödi Utánpótlás Sportegyesület Jótékonysági Bál 2018

Immáron sokadszorra rendezi meg a Dömsödi Utánpótlás Sport Egyesület a jótékonysági bálját. Mindezt azért tesszük, hogy a befolyó bevételből segíthessük a szakosztályok munkáját, gyerekeinknek tudjunk plusz támogatást nyújtani.

 Segítőként tavaly is részt vettem a munkálatokban.  Idén már szervezőként dolgoztam az egyesület vezetői között. Nem kis feladat egy ekkora rendezvény megtervezése és lebonyolítása . Az utómunkálatok is sok erőt vesznek igénybe, különösen, hogy ez rögtön másnap délután esedékes.

Büszkén és bátran mondhatom, hogy megérte minden fáradozás. A közös, jó szervezés eredményeképpen gyorsan haladtunk a munkálatokkal. Jól elosztottuk a feladatokat és segítettünk egymásnak. Az összefogás ereje megmutatkozott.

A szülői segítség, a gyerekek segítsége és a támogatóink önzetlen adakozása  nélkül nem lehetett volna ilyen sikeres a rendezvényünk. Vidáman csicsergő madárkákhoz, szorgosan tevékenykedő méhecskékhez tudnám hasonlítani a sok segítő gyermek zsongását. Csapatépítő megmozdulásnak is beválik egy ilyen rendezvény. A különböző szakosztályok gyerekei is közelebb kerülnek egymáshoz ilyenkor. A nagyobb fiúk meghökkentő erővel rendezték be a termet. Dömsöd község összes asztala és széke azon az estén, 2018. április 14.-én a DUSE-bálon  volt!

„Az est jó hangulatban telt, a gyerekek szép műsorokkal örvendeztettek meg bennünket. Mind a szülők és mind a vezetőség méltán lehetett büszke az egyesületünk sportolóira. Az esti mulatság is jól sikerült, kitűnően éreztük magunkat! Elismerés a vezetőknek, szép volt a díszítés, jó volt a vacsora és a szervezettség. Mi az utómunkálatokban tudtunk segíteni, vasárnap 13 órától estig. Szülői összefogással visszaállt a rend a csarnokban.” 

Pergerné Kozma Katalin

Elnök asszonyunk, Szabó Andrea megnyitó beszéde után polgármesterünk, Bencze István köszöntötte az estély résztvevőit. Köszönjük  szavait, melyekkel megerősítette az egyesületünkbe vetett hitünket. Elismeréssel beszélt az új elnökség és tisztviselők munkájáról.

Fővédnökünkben Németh Szabolcs kenust tisztelhettük. Ifjúsági, majd később U23 –as  EB-k és VB-k dobogós versenyzője volt. Nyitóbeszédében üdvözölte a jövőbeni közös munkánkat, és biztosított mindenkori támogatásáról.

„Első ízben kértek fel a szervezők a DUSE jótékonysági est fővédnökének. Örömmel jöttem, és meglepett hogy ilyen nagy volumenű rendezvény ez a bál. Láttam a sportoló gyerekek lelkes bemutatóit és a rendezők komoly készültségét. Úgy látom, hogy rendeződni látszik a kezdeti nehézségek ellenére a kajak- kenu élet Dömsödön! Remélem, hogy a jövőben együtt örülhetünk a Dömsödi Utánpótlás kajak-kenu hazai és nemzetközi sikereinek!„

Németh Szabolcs

A szakosztályok csapatai töretlen lelkesedéssel készültek a produkciókra, táncaikra. A vendégszereplő balettosok apraja és nagyja elkápráztatta a közönséget. Nagy tapssal díjaztuk szórakoztató bemutatóikat. A bál nyitótánca a hófehér ruhás keringő volt.

„ Meghívást kaptunk a DUSE 2018.04.14-i estélyére. Már érkezéskor kedves fogadtatásban volt részünk, mivel egy sportoló kislány kísért minket az asztalunkhoz. A sportcsarnok is „ünnepi díszbe” öltözött erre a napra. Jó volt látni a sok mosolygós arcot miközben szakáganként bemutatták produkciójukat. Ezúton gratulálunk nekik és felkészítőiknek! Jól éreztük magunkat, köszönjük a meghívást!”

Muzs János és Muzsné Moharos Mária

Idén a BGB együttes szolgáltatta a zenét. Fáradhatatlanul, megállás nélkül szórakoztatták a bálozókat. Nem szívesen álltak le a főnyeremény tombolák kiosztására sem. Viszont ez után a hangulat  még inkább felélénkült, nem volt más teendő, csak a tánc!

„ Nagyon jól éreztük magunkat az idei bálon is! A BGB zenekar élvezetes muzsikájára zárásig táncoltak a gyerekeim! Köszönjük a rendezőségnek a zökkenőmentes lebonyolítást!”

Celler Cecília

Érdekesség volt a rendhagyó tombolázás. A nyertes szelvények ajándékait azonnal elvihette a szerencsés játékos, míg a nyeretlen cikkelyek újra kisorsolásra kerültek. Végül ezek közül kerültek ki a legértékesebb ajándékok, és legvégül a fődíj! Az Aqua Land Ráckeve főszponzorunk adta a legnagyobb nyereményt! Egy 2 nap, 3 éjszakás családi nyaralásnak örülhetett a legszerencsésebb résztvevő!

"Pankám most már 5 éve hogy az egyesületben kézilabdázik, így volt pár alkalmunk DUSE bálon részt venni. Minden évben, így idén is, fantasztikusan éreztük magunkat. Nekem ez már a 3. bálom volt, ahol enyém lehetett a megtisztelő feladat, hogy felkészítsem a sportoló gyerekeket egy kis táncos bemutatóra. Ahogy minden évben, most is nagyon izgultam, és természetesen ebben az évben is nagyon ügyesek voltak. Családunknak pedig különösen nagy boldogságot hozott ez az idei bál, hiszen megnyertük a tombola fődíját: megyünk nyaralni!!! Köszönöm ezt a csodás estét a szervezőknek, remélem, hogy  jövőre folytatjuk!"

Perger Évi

Végül szeretnénk köszönetet mondani és hálánkat kifejezni minden kedves  támogatónknak, akik nélkül nem sikerült volna az est megrendezése! Külön oldalon látható minden szponzorunk, ajánljuk őket mindenki figyelmébe!

Köszönjük szépen! Igen, jövőre folytatjuk!

Igyekszünk majd újabb érdekességekkel szolgálni, és igyekszünk majd felülmúlni  önmagunkat, hogy minden évben emlékezetes tavaszi bál legyen a DUSE-bál!

Ambruska Péterné