EDZŐMÉRKŐZÉS ÉS KÖZÖS SZURKOLÁS SZÉKESFEHÉRVÁRON

DUSE kézilabdás lányok edzőmérkőzés

2019.03.15-ei ünnepi hosszú hétvégén egy nagyon kedves meghívásnak tettünk eleget Székesfehérváron.
                                         
Dömsödi kézis lányaink (U10-U12-U13 korosztály) edzőmérkőzésre voltak hivatalosak az Alba Fehérvàr KC utánpótlás csapataihoz. Nem számítottunk könnyű meccsekre, jó játékra igen. A vezető edző elégedett volt a lányainkkal, szépen helyt álltak jól játszottak.
Az edzőmeccs végeztével a lányoknak lehetősége nyílt a helyi fehérvári csapat NBI-es meccsét végig szurkolni a Köfém csarnokban. Az ellenfél az MTK csapata volt, akik végül 1 góllal maradtak alul egy végig izgalmas, jó meccsen.
A mérkőzés előtt a mi dömsödi lányaink vezethették be a játékosokat a pályára. Nagyon izgulva várták a lehetőséget, hiszen világbajnok és világbajnoki ezüst érmes játékosok kezét szorongatva állhattak a számokra "nagyok" vagy akár példaképek között. Láthattuk testközelből a Fehérvàr egykori olimpiai ezüstérmes edzőjét Deli Ritát dolgozni.

DUSE kézilabda - 2019.márc.15. - Székesfehérvár

DUSE kézilabda - 2019.márc.15. - Székesfehérvár
 A dömsödi lányoknak nincs könnyű dolga, hiszen nem egy nagymúltú egyesület vagyunk, nincs előttük egy felnőtt példakép, akit akár nap nap után látva edzeni, motiválva éreznék magukat a kemény edzés munkára. Ezek a meghívásos alkalmak, vagy amikor el tudunk utazni egy közös meccsnézésre fontosak a szakosztály, a lányok számára. Szülőket összekovácsolja, kikapcsolja, a lányokat új erővel tölti fel. A meccs végén autogram vadászat, pacsizás, közös fotózkodás tette még emlékezetesebbé az együtt töltött napot.

DUSE kézilabda - 2019.márc.15. - Székesfehérvár

DUSE kézilabda - 2019.márc.15. - Székesfehérvár          
 Hálásan köszönjük a Fehérvàrnak a meghívást. Reméljük lesz alkalmunk még ellátogatni.

Mi megyünk tovább az úton, újult erővel, hétvégén március 23-án és 24-én is bajnoki meccseket játszanak a lányaink. Továbbra is hajrá csajok! Mindent bele! Hajrá Dömsöd!!!

DUSE kézilabda - 2019.márc.15. - Székesfehérvár

Címkék: