Legkisebbjeink - Dömsödi Utánpótlás SE U7 korosztály

Nehéz dolog egy egyesület vezetése, sok ember megfeszült közös munkája, sikerek és kudarcok váltakozása amelyeken úrrá kell lenni... Ám mindezért bőségesen kárpótolja az embert ha egy-egy órácskát el tud tölteni néha közöttük. A megfeszült tekintetek csak a labdára szegeződnek. Olyan mintha számukra a kék golyón kívül más nem is létezne. Némelyik picike még szinte botladozik a futás során, de el nem hagyja a labdát, csak szalad utána megállás nélkül. Közben egymás társaságát is megismerik, megtanulnak alkalmazkodni,  azonosulni a másikkal. Az edző ebben a korban keveset fegyelmez, kevés utasítást ad, hagyja hogy élvezzék a gyerekek a játékot a maguk módján. A feladatokat a gyerekek végre tudják hajtani, bár néha se szó se beszéd labdástól eltűnnek a gyakorlópályáról, de kisvártatva ismét  visszatérnek...

Amikor megérkeztem, az egyik nagymama méltatlankodva azzal fogadott, hogy a kislány unokája nem akarja abbahagyni a focit... Igen, a gyerekek sokszor jó nagyon döntéseket hoznak... Hajrá kis focistáink, hozzatok Dömsödnek  sok-sok gólt amíg megnőttök!!!

A képek a legkisebb  U7 korosztály edzésén készültek, amelyet   Cziráky Tamás edző vezetett. A kis csapat másik fele betegeskedett, de ettől függetlenül élmény volt nézni azokat a vidám arcokat és hallani az önfeledt gyermekhangokat amelyet a labda közelsége kiváltott kis sportolóinkból.

A teljes galéria megtekinthető itt!