Nagy Attila

Beosztás: 
edző
Bemutatkozás: 

A labdarúgást Ráckevén 8 éves koromban kezdtem. Abban az időben még nem volt ennyire differenciálva az utánpótlás  korosztály. Volt serdülő, ifi és a felnőtt csapat. Több utánpótlás bajnoki címet szereztem, különböző tornákon voltam gólkirály. 16 évesen az akkor a Megye II. osztályban szereplő Szigetbecse felnőtt csapatához igazoltam. Ezt követően 18 évesen visszakerültem Ráckevére, ahol Megye I.-ben szerepelt a felnőtt csapat. Akkoriban jó nagy  csapat volt Ráckevén, szinte csak válogatott futsal játékosok alkották. Kevés helyi játékos kapott lehetőséget, ami nem biztos, hogy a helyiek szempontjából a legjobb irány volt. Én  nagyon szerettem volna bekerülni és ezért mindent meg is tettem. Végül sikerült beverekednem magam a kezdőcsapatba.

Dömsödre Kovács Ferenc invitálására igazoltam 2005-ben. Azóta folyamatosan tevékenyen részt veszek a sportegyesület életében. Először játékosként, majd később a felnőtt csapat edzőjeként végeztem a feladataimat. Játékosként még aktívan játszom a Szigetszentmiklós NB1-es öregfiúk csapatában. Edzőként az U19-es csapatot készítem fel a meccsekre. A csapatban sok ügyes gyerek játszik.

Ami miatt eldöntöttem, hogy besegítek a felkészítésükben az az, hogy ezek a fiúk a csapatban szerves egységet alkotnak. Meggyőződésem, hogy nagy részük néhány  éven belül a felnőtt csapat gerincét alkotja majd. Nevelésüknél fontosnak tartom, hogy érezzék tartoznak valahova,  törődnek velük, fontosak nekünk.

Biztos vagyok benne, hogy ők ezt a pályán elért győzelmekkel  hamarosan viszonozni fogják!