Szomorkodásra nincs ok! Nagyon fiatal az u13 csapatunk, de annál lelkesebb!!! Gratulálunk Srácok, szépen küzdöttetek! Hajrá DUSE!

Nehéz dolog egy egyesület vezetése, sok ember megfeszült közös munkája, sikerek és kudarcok váltakozása amelyeken úrrá kell lenni...

U17es korosztály

U17-es korosztályunk, újult erővel kezdte meg a 2020/21es őszi szezont.

DUSE U17 eredmények

D U S E U17-es bajnoki mérkőzés, Dunavarsány - Dömsöd: 2 : 6

Jelenleg így áll az U17-es bajnoki foci csapatunk:

Szezonnyitás: U13 Bozsik torna.

Bemutatkozik a Dömsödi Utánpótlás Sportegyesület

Bemutatkozik a Dömsödi Utánpótlás Sportegyesület

A Dömsödi Utánpótlás Sportegyesület három szakosztályban neveli a sportoló gyerekeket: kézilabda, kajak és labdarúgás szakágakban. Célunk, hogy az itt felnövekvő gyermekek a sport egészségformáló erejével mind mentálisan mind fizikailag kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak akiknek a játék, a sport egy egész életre meghatározza jövőjüket. A csapatmunkára épülő sport komoly erő a jellem formálásában. Itt alakulhat ki a közösség szempontjából fontos egymásrautaltság és összetartozás érzése, amely az élet egyéb területein is fontos az ember számára.

Legkisebbjeink - Dömsödi Utánpótlás SE U7 korosztály

Nehéz dolog egy egyesület vezetése, sok ember megfeszült közös munkája, sikerek és kudarcok váltakozása amelyeken úrrá kell lenni... Ám mindezért bőségesen kárpótolja az embert ha egy-egy órácskát el tud tölteni néha közöttük. A megfeszült tekintetek csak a labdára szegeződnek. Olyan mintha számukra a kék golyón kívül más nem is létezne. Némelyik picike még szinte botladozik a futás során, de el nem hagyja a labdát, csak szalad utána megállás nélkül. Közben egymás társaságát is megismerik, megtanulnak alkalmazkodni,  azonosulni a másikkal.

Oldalak