Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Torna

Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Torna

2018. MÁJUS 18-21. KECEL

3 korosztállyal indultunk el péntek délután a szezon vége előtti legnagyobb országos utánpótlás tornára 8-10 és 11 éves lányainkkal. Nagy izgalommal készültünk mi vezetők és a gyerekek is, valamint népes szurkoló táborunk a 3 napos rendezvényre.

A legkisebb korosztályunkban a 8 éves lányok először vettek részt ilyen nagy formátumú tornán, volt, aki első alkalommal volt távol a családjától több napra. A nagyobban már rutinosabbak ilyen téren, bár ezen a tornán még velük is csak második alkalommal jártunk.

Az ország legerősebb sportiskolái, kézilabda akadémiái ezen a tornán is felvonultak, közöttük próbáltunk helyt állni mi is. Sajnos egyetlen rossz szereplés elég volt, hogy a középmezőnyben találjuk magunkat. Egy ilyen tornán nincs lehetőség korrigálásra. Erős, nehéz ellenfeleket kaptunk. A sorsolást az előző évi tornán elért helyezés és a bajnokságban elfoglalt hely alapján állították össze. Így a legerősebb ágra kerültünk. Ami meccsek tekintetében nagyon jó volt, mert szoros jó meccseket tudtunk játszani hol több, hol kevesebb sikerrel. Szégyent nem vallottunk, a tavalyi torna győztesével U110-es csapatunk például döntetlent játszott. Ezt a jó formát kell meg tanulnunk még tovább vinni a torna végéig. U11-eseink 1 cserével játszottak végig, de így is kitartóan harcoltak. A legkisebbek pedig bátran, lendületesen játszva a torna végén 3 korosztályunkat tekintve a legjobb eredménnyel végeztek. A lányok korosztályok közötti barátsága tovább erősödött, kicsik és nagyok közelebb kerültek egymáshoz, hiszen eddig szinte csak az öltözőben tudtak találkozni. Most 3 napig együtt voltak, új ismeretségek szövődtek. A nagyok ügyesen segítettek a kisebbeknek ügyes-bajos dolgaikban. Összességében pozitív élményekkel és eredményekkel értünk haza. Ahol csiszolni való van, az jól látszik, és azon leszünk, hogy ezt kijavítsuk, fejlesszük, és még jobbá tegyük.

>>> TOVÁBBI KÉPEK ITT <<<