Téli Futsal Bajnokság, U13 korosztály.

Véget ért a téli U13-as Futsal bajnokság.Gratulálok mindenkinek, nagyon szépen helyt álltak a srácok. Ez a tél eléggé felaprózta a keretet a Bozsik és a bajnokság miatt, így nézve nagyon nagy dolog, hogy dobogón sikerült végezni. (Egy másik játékvezetővel valószínűleg legyőzzük Dunaharasztit is és akkor megnyerjük a bajnokságot.)
Nagy harcok, szép játék, rengeteg gól esett a mérkőzéseken, ahol volt, hogy, sokszor egy cserével vagy csere nélkül kellett kiállni egy-egy meccsre, így hatalmas dicséret jár a srácoknak, hogy így is lehozták, - szinte mindig győztesen- a meccseket. Kiemelném a bajnokság utolsó fordulóját, azon belül is az utolsó mérkőzést, ahol a csapatban két fő U11-es játékossal nagyon okosan, végsőkig küzdve tudtunk győzni Halásztelek ellen! Többen kifulladásig, utolsó erejüket beleadva szívvel-lélekkel küzdöttek egymásért, a csapatért!
Külön szeretnénk gratulálni Bábel Leventének, akinek sikerült 22 góllal gólkirályként zárnia a bajnokságot és Liptai Árinak, aki 16 szerzett góljával kiemelkedő módon a védő sorból lett harmadik a góllövő rangsorban az egész mezőnyt figyelembe véve!
Hajrá DUSE!